♥♥ bFF ♥♥

Assalamualaikum ,

      Okey hari ni korang sihat tak ? hah ? sihat Ouu Nurul pun sihat jugak . Hari ni Nurul tak tau nak cite ape jadi Nurul fikir fikir dan fikir Nuruk pun dapat idea yang Nurul nak cite pasal bFF Nurul nak tengok tak gambar bFF Nurul haa . bace erhh .

                                                           1. Ilya Maisarah

 Okeyy , yang ni ialah bFF yang paling special sangat . Tapi kalau Nurul tegur sikit Ilya Maisarah mula lah dia dengan perangai lama tu merajuk jerr Nurul pulak kijer nyerr pujuk lah Ilya Maisarah ni . Satu lagi Nurul nak bagitau yang Ilya maisarah bukan saja suka merajuk malahan suka buat lucu . Memang best ahh kawan dengan Ilya Maisarah ni . haha :)

                                                    2. Nor Aisyah Asya

Mesti korang tertanya-tanya sape ni haaa ni namanya Nor Aisyah Asya panjang kan nama dia ok ok kiter panggil dia Aisyah jerr lah erk . Aisyah ni juga ader blog ni blog dia http://aisyahsecretdiary.blogspot.com/ . Aisyah ni perangainya suka sangat ambik gambar kalau Nurul ambik gambar Aisyah ni mesti dia cari tempat yang cantik macam atas tu ader ke patut ambik gambar dengan lampu ade baiknya ambik gambar dengan Nurul baru nampak klas (perasan pulak Nurul nih) . Aisyah ni juga pemurah dia suka sangt belanja Nurul ketika Nurul tak de duit pahtu Nurul nak ganti duit dia tapi dia tak nak ade juga erk orng tak nak duit ish ish ish . Ni pun juga best kalau korang kawan dengan dia kalau korang nak kawan dengan dia kawan kat fb/blog jerr lah erkk kat sini kawan dengan Nurul erk . huhu :)

                                                3. Nur Azlin Maisarah

k . Yang ade love kat pipi ni namanya Nur Azlin Maisarah nama dia ni pun panjang jugak kite pendekan sikit jadi Azlin . Azlin ni bukan adik kepada Ilya Maisarah erkk nnti korang kata adik pulak . Azlin ni pulak perangai Azlin ni dia ni memang lah suka sangat bile Nurul cakp nga dia , dia ni asyik belit-belitkan perkataan Nurul jerrr kalau Nurul kata dia memang suka buat Nurul sampai x tahu nak cakp ape . Azlin ni juga suka edit gambar macam atas tu tapi dia ni baik kalau Nurul tak pandai sesuatu dia yang tolong Nurul baik kan ? . azlin ni jugak ade blog ni blog die http://azlin-maisarah.blogspot.com/ kalau korang nak kawan dengan dia korang pi lah kat blog die . Ni pun kawan yang best :)


            Okeyyy . Yang last sekali ni betfred baru nama nya Syamimi just call mimi . Mula-mula memang Nurul teragak-agak nak jadikan mimi ni bestfriend tapi selepas Nurul tengok tutur cara mimi cara berbahasa memang cukup bagus lah . Nurul sebenarnya tak nak kawan dengan mimi ni mase tu dalam kelas mimi duk belakang Nurul dan juga mase tu Nurul tahu nak wat cam mane kijerr sekolah Nurul pom diam jerr lah tiba-tiba mimi tegur Nurul , Nurul pom ape lagi Nurul berbual lah dulu mase mula-mula berbual nga mimi memang mase tu Nurul macam borink tapi lama-lama mase bual tu jadi nak tersenyum dan nak ketawa pahtu lama-lama Nurul nga mimi ni jadi mesra sebb tu Nurul dah comfirm nak jadi kan mimi ni bestfriend .

                                                           ♥  Jadi itu lah kisahnya ♥

3 ulasan:

  1. akak follow cni dah yer dik..misal adik tgk nama akak tader dlm followers, cakap ngn akak k..hehe

    BalasPadam
  2. mari baca kisah farah dan my bff =)

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/tips-menghadapi-kawan-baik-yang.html

    =)

    BalasPadam
  3. salam..singgah sini dan follow kembali... ^__^

    semua orang de BFF kan..Cik Nur pun de BFF gak..bkwn dr kcik smpai la skarang...

    susah senang kam bsama...

    jadi, kita jgn lukakan hati BFF kita tau... sayangilah mereka, mcm kita syg diri kita... Nurul btuah dpt kwn yg baik2.. :)

    BalasPadam